Loading...

Compartir a:

Carme Ruscalleda: “M’agrada el repte i el compromís amb la vida i amb la gent”

*Contingut exclusiu per a membres

Carme Ruscalleda és una de les xefs espanyoles amb més estrelles Michelin. La cuinera catalana era propietària, amb el seu marit Toni Balam, del restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar, un establiment que van tancar el 2019, i que comptava amb tres estrelles de la Guia Michelin. Ruscalleda també compta amb un restaurant al Japó, ja premiat amb dues estrelles Michelin, i segueix treballant en el projecte experimental gastronòmic Cuina Estudi. El 2009 va obrir el Moments, a l’Hotel Mandarin Oriental de Barcelona, dirigit pel seu fill Raül Balam, que el 2012 va rebre dues estrelles Michelin. Aquest mes de juliol, Raül, juntament amb el seu soci, el xef brasiler Murilo Alves Rodrigues, ha reobert el mític restaurant de Sant Pol de Mar amb el nom Cuina Sant Pau.

Carme Ruscalleda: “M’agrada el repte i el compromís amb la vida i amb la gent”

*Contingut exclusiu per a membres

Carme Ruscalleda és una de les xefs espanyoles amb més estrelles Michelin. La cuinera catalana era propietària, amb el seu marit Toni Balam, del restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar, un establiment que van tancar el 2019, i que comptava amb tres estrelles de la Guia Michelin. Ruscalleda també compta amb un restaurant al Japó, ja premiat amb dues estrelles Michelin, i segueix treballant en el projecte experimental gastronòmic Cuina Estudi. El 2009 va obrir el Moments, a l’Hotel Mandarin Oriental de Barcelona, dirigit pel seu fill Raül Balam, que el 2012 va rebre dues estrelles Michelin. Aquest mes de juliol, Raül, juntament amb el seu soci, el xef brasiler Murilo Alves Rodrigues, ha reobert el mític restaurant de Sant Pol de Mar amb el nom Cuina Sant Pau.