Loading...

Compartir a:

Carles Gaig: “El mercat és el que em diu el que haig de cuinar”

*Contingut exclusiu per a membres

El chef Carles Gaig va néixer al barri d’Horta de Barcelona envoltat de fogons en una família dedicada des del 1869 a la cuina. Sempre va ajudar a la Taverna d’en Gaig però no va ser fins als anys 70 quan la ceguesa de la seva mare el va portar a fer-se càrrec del restaurant. El seu interès per unir la tradició i la innovació el fan renovar el tradicional restaurant, l’any 1989, i així neix al Restaurant Gaig, que obtindrà una estrella Michelin el 1993. A partir d’aquí, van venir altres reconeixements i una història d’èxits que perdura fins al dia d’avui.

Carles Gaig: “El mercat és el que em diu el que haig de cuinar”

*Contingut exclusiu per a membres

El chef Carles Gaig va néixer al barri d’Horta de Barcelona envoltat de fogons en una família dedicada des del 1869 a la cuina. Sempre va ajudar a la Taverna d’en Gaig però no va ser fins als anys 70 quan la ceguesa de la seva mare el va portar a fer-se càrrec del restaurant. El seu interès per unir la tradició i la innovació el fan renovar el tradicional restaurant, l’any 1989, i així neix al Restaurant Gaig, que obtindrà una estrella Michelin el 1993. A partir d’aquí, van venir altres reconeixements i una història d’èxits que perdura fins al dia d’avui.