Compartir a:
Carles Gaig: “El mercat és el que em diu el que haig de cuinar”
El chef Carles Gaig va néixer al barri d’Horta de Barcelona envoltat de fogons en una família dedicada des del 1869 a la cuina. Sempre va ajudar a la Taverna d’en Gaig però no va ser fins als anys 70 quan la ceguesa de la seva mare el va portar a fer-se càrrec del restaurant. El seu interès per unir la tradició i la innovació el fan renovar el tradicional restaurant, l’any 1989, i així neix al Restaurant Gaig, que obtindrà una estrella Michelin el 1993. A partir d’aquí, van venir altres reconeixements i una història d’èxits que perdura fins al dia d’avui.
Aquest contingut és exclusiu per als membres de CLUB65
Oferim activitats, experiències i continguts interessants per a persones inquietes com tu, amb energia, projectes i propòsits, amb ganes de gaudir, d’aprendre i de compartir.
Carles Gaig: “El mercat és el que em diu el que haig de cuinar”
El chef Carles Gaig va néixer al barri d’Horta de Barcelona envoltat de fogons en una família dedicada des del 1869 a la cuina. Sempre va ajudar a la Taverna d’en Gaig però no va ser fins als anys 70 quan la ceguesa de la seva mare el va portar a fer-se càrrec del restaurant. El seu interès per unir la tradició i la innovació el fan renovar el tradicional restaurant, l’any 1989, i així neix al Restaurant Gaig, que obtindrà una estrella Michelin el 1993. A partir d’aquí, van venir altres reconeixements i una història d’èxits que perdura fins al dia d’avui.
Aquest contingut és exclusiu per als membres de CLUB65
Oferim activitats, experiències i continguts interessants per a persones inquietes com tu, amb energia, projectes i propòsits, amb ganes de gaudir, d’aprendre i de compartir.