Si sempre estàs intentant d’oferir el millor als teus comensals, ets un “pro” a la cuina o estàs buscant millorar i fer més variat el teu receptari de tapes ¡aquest és el teu curs!
Amb les tapes d’autor busquem sorprendre i això implica conèixer les darreres tècniques de cuina per aconseguir textures, deconstruccions, emulsions…sempre creant tapes amb productes de primera qualitat i estèticament atractives.
Revoluciona la cuina per oferir una visió actual i moderna amb les tapes d’autor.
El curs inclou:
- 55 minuts de vídeo HD
- 3 receptes
- Material complementari
- Certificat del curs
Les receptes són:
- Ravioli de Won Ton farcit de galta amb demiglacé del seu suc
- Bombons de botifarra de sang i poma amb airbag de porc i chutney de mango
- Tartar de gambes, vinagreta del seu suc amb soja, cruixent de les seves potes i escames de llima
Curs impartit en castellà per: Àngels Puntas