En aquest curs aprendràs a elaborar diverses receptes a base d’arròs i descobriràs les pautes més importants per cuinar amb aquest ingredient bàsic. Es tracta de tres receptes amb varietats i tècniques d’elaboració diferents que combinen plats tradicionals amb versions més innovadores. Boníssims.
Durada
2,5h – 3h aproximadament.
Com és el curs
Aquest és un curs teòric-pràctic on cuinaràs conjuntament amb la resta de participants. Comença amb una introducció teòrica a les varietats d’arròs, qualitats, tipus d’arròs apropiats per a cada plat i d’altres trucs. Inclou tots els ingredients i materials per a l’elaboració de les receptes, degustació amb beguda i material didàctic perquè puguis repetir a casa teva. Cuinarem en quantitats suficients per a tothom. El curs inclou el dinar o el sopar.
Les receptes que prepararem
Sempre fem tres receptes amb tres varietats diferents d’arròs i tres tècniques diferents de cocció, per exemple cremós, melós o caldós, al forn… A més a més, utilitzem matèria prima de qualitat per aconseguir l’acabat gourmet a les elaboracions.
- Risotto verd de calamar i llagostí
- Arròs senia bio integral al forn amb hortalisses de temporada i Yondu
- Arròs melós de muntanya amb picada de brandi i foie el mi-cuit
Taller impartit per: Àngels Puntas o Manel Guirado.
*El descompte només s’aplica al taller en la data especificada.