¿Anem de viatge? Deixa’t portar a llocs exòtics a través de les tapes índies. Ens encanta! #Masalapower … i és que la majoria dels sabors de l’Índia estan íntimament relacionats per l’ús significatiu d’espècies. Les tapes índies són acolorides i divertides explosions de sabors en boca. Viatjarem a través dels sentits, cuinant tapes amb tocs d’espècies i ingredients orientals.
En aquest curs elaborarem mossos que ens transportaran a “passejar” per aquestes acolorides carrers de Bombai, Delhi, Calcuta … on es concentren els seus magnífics mercats d’espècies i llocs plens de delicioses tapes i refrigeris cuinats in situ. Cuina de carrer plena de color, aroma i enginyosament especiada. Deliciosa!
Durada
2,5 hores aproximadament
Com és el curs
Aquest és un curs pràctic en el qual cuinarem entre tots. Inclou tots els ingredients i materials per a l’elaboració de les receptes, degustació amb begudes i refrescos i material didàctic perquè puguis repetir a casa. Cuinem en quantitats suficients per a tothom.
Tapes índies que prepararem
Les receptes poden anar canviant en funció de la temporada, perquè et facis una idea en l’última sessió cuinem:
- Samoses Índies d’hortalisses i formatge feta
- Chutney de mango
- Tacs de Xanna Masala
- Tonyina Tikki: Croquetes de patata i tonyina, lleugerament especiades
- Mini hamburgueses de xai amb coriandre i salsa de iogurt amb menta & sumac