Aconsegueix les teves entrades amb descompte per a A la recerca del temps perdut: Sodoma i Gomorra en el Teatre Lliure
El descobriment que l’homosexualitat, tant masculina como femenina, està molt més presents en la societat del que sembla.
Després de veure’s confrontat amb l’evidència, el protagonista s’adona que l’homosexualitat és una realitat molt present al seu voltant, tant masculina (“Sodoma”) com femenina (“Gomorra”). El relat detalla la relació del baró de Charlus amb un sastre anomenat Jupien i posteriorment amb un jove violinista, en Morel, que intentarà aprofitar la protecció d’en Charlus per ascendir en l’escala social. Al llarg del volum s’assisteix al desenvolupament d’aquesta relació, on conflueix d’una banda l’ambició d’en Morel per situar-se en societat, i de l’altra l’ànsia del baró Charlus per seduir el violinista.
La presència de l’Albertine va creixent en aquest volum, i conduirà el protagonista a qüestionar-se l’orientació sexual tant d’aquesta noia com de les seves amigues amb les que va coincidir a Balbec, un escenari que, per altra banda, torna a aparèixer. Aquestes sospites sobre les apetències sexuals de l’Albertine arriben al seu paroxisme quan s’assabenta que és íntima amiga de la senyoreta Vinteuil, a qui coneixia dels temps de Combray i de qui se sap que és homosexual. Aquesta notícia fa créixer enormement la gelosia del protagonista envers l’Albertine.
Condicions:
-15% de descompte en tota la programació i sessions del Teatre Lliure.