Aprèn a cuinar i sorprendre amb deliciosos plats de cuiners amb estrella Michelín
Un taller avançat per als més sibarites, on cuinarem un complet menú de quatre plats dels més prestigiosos restaurants amb estrella Michelín. Tot un homenatge a les seves cuines que ens atrevim a portar a casa.
Es tracta de receptes sofisticades adaptades perquè podem a replicar a la nostra cuina, ideals per sorprendre en una celebració especial o desenvolupar les nostres habilitats gastronòmiques.
Perfecte per regalar!
Durada
3 hores aproximadament.
Com és el taller
Aquest és un taller teoricopràctic on cuinarem entre tots. Inclou tots els ingredients i materials per a l’elaboració de les receptes, sopar amb vi i refrescos i material didàctic perquè puguis repetir a casa. Cuinem en quantitats suficients per a tots.
Nivell necessari
Gràcies a les grans dots divulgatives de la nostra experta cuinera, podrem aprendre i assimilar grans coneixements en una sola sessió, però es tracta de receptes una mica més complexes. El taller no està recomanat per a principiants.
Receptes que prepararem
- Oliva Gordal farcida de Campari sòlid (Lluerna).
- Crema de Porros amb pols de foie, carpaccio de bolets fumats i encapsulat de aove de tòfona (Can Jubany).
- Risotto de plàcton marí amb gamba vermella, navalles, escopinyes i salicornia acompanyada duo de all-i-oli suau & all-i-oli de plàcton (Hofmann).
- Textures de poma verda osmotizada en almibar de llima i menta, gelée de Lemon Gras i llima kaffir i aire de taronja amb gingebre (Jordi Roca).
Curs impartit per: Àngels Puntas.
Descompte només aplicable al taller de la data especificada.