T’animes amb un bon Brunch? Ets dels que els dies festius i els agrada esmorzar molt i tard? Doncs aquest és el millor pla!
Dóna’t un homenatge! Aprendràs a fer saboroses propostes i degustar-les en un bonic ambient coneixent gent amb qui compartir afinitats.
Us proposem una aposta motivadora i variada amb els millors ingredients.
Durada
2,5 hores aproximadament.
Com és el curs
Aquest és un curs teorico-pràctic en què cuinarem entre tots. Inclou tots els ingredients i materials per elaborar les receptes, sopar amb begudes i material didàctic perquè puguis repetir a casa. Cuinem en quantitats suficients per a tothom.
Nivell necessari
Gràcies als grans dots divulgatius de la nostra experta cuinera, podrem aprendre i assimilar molt de coneixement en una sola sessió. Mostrarem receptes senzilles amb tocs actuals.
Receptes que prepararem
Sí, per fi! Aprendràs a fer:
- Ous Benedictine amb pa “mollete”, salmó fumat Benfumat, brots verds i una salsa holandesa que no et deixarà indiferent.
- French Toast, de brioix i una bona mantega casolana que farem al moment, sucre roig i fruita fresca.ç
- Els clàssics Scones, els farem amb crema de mantega i confitura de berries.
- Mocktail de mimosa, amb kombutxa, taronja i gerds.
* Les receptes van canviant en funció de la temporada i sessió.
Curs impartit per: Alba Gil. Professora i pastissera, especialitzada en pastisseria Americana, amb una excel·lent capacitat d’organització i comunicació.
Descompte només aplicable al taller en la data especificada.