Antigament les àvies acostumaven a dir que a la cuina s’havia d’aprofitar tot. Els aliments es valoraven, se sabia quant costaven: esforç, ofici, dedicació, hores i recursos. Ara es llencen un de cada tres aliments produïts a escala mundial.
Ada Parellada ens parlarà de quines son les claus de la cuina sostenible: com controlar el malbaratament alimentari, com fer la cistella de la compra i la cuina més eficaç i àgil, alhora que més sana i variada, i com viure de renda, culinàriament parlant: que el temps invertit a cuinar avui et serveixi per a la resta de la setmana.
ADA PARELLADA és la setena generació d´una família d´hostalers de Granollers. Als vint-i-cinc anys va obrir el seu restaurant, Semproniana, a Barcelona. Assessora restaurants, menjadors escolars i treballa al costat de la indústria alimentària desenvolupant productes. A banda del seu treball quotidià al restaurant, ha escrit més de 15 llibres de cuina i també una novel·la, Sal de vainilla.