Carregant Esdeveniments
CUINA

Iniciació al pa: Pans per cuidar-se

13 de juliol 11:00 a 13:30
Villarroel, 123 · Barcelona
55€
-15%
Activitat oferta per
<< Tornar

En aquest taller aprendrem a elaborar pans saludables amb farines ecològiques i massa mare. Descobrirem les millors farines i receptes per als amants del pa artesà i de qualitat. Pans que pel seu sabor i elaboració acurada conquistaran el paladar més exigent.

Els pans de gra sencer inclouen hidrats de carboni complexos que t’omplen més temps i mantenen el sucre de la sang estable, a diferència dels hidrats de carboni refinats que causen pujades i baixades.

Els grans sencers naturalment contenen fibra, vitamines i minerals, mentre que els pans refinats no tenen fibres i sovint tenen nutrients sintètics.

Us oferim un curs d’iniciació, amb tast de pans inclosa per a tots els assistents, en el qual aprendrem totes les claus pràctiques per elaborar els pans més saludables amb les millors farines.

Durada

2 hores i mitja, que poden allargar-se lleugerament en funció del ritme dels participants.

Com és el taller

Tots els alumnes participaran en l’elaboració d’un pa que podran coure tranquil·lament a casa, després d’entendre tot el procés i d’haver treballat amb la seva pròpia massa a classe. A l’acabar el taller hi haurà un tast dels diferents pans. El taller inclou tots els ingredients i materials per a l’elaboració dels pans i material didàctic perquè puguis repetir a casa. A més, us endureu a casa un tupper amb massa mare que us oferirà la nostra fornera, un massa mare que porta amb ella des dels inicis de la seva professió.

Nivell necessari

Gràcies a les grans dots de comunicació de la nostra mestra fornera, aquest taller és apte per a tots els públics.

Amb Mònica de Bons Focs

<< Tornar
Go to Top