En aquest taller aprendrem a elaborar pans saludables amb farines ecològiques i massa mare. Descobrirem les millors farines i receptes per als amants del pa artesà i de qualitat. Pans que pel seu sabor i elaboració acurada conquistaran el paladar més exigent.
Els pans de gra sencer inclouen hidrats de carboni complexos que t’omplen més temps i mantenen el sucre de la sang estable, a diferència dels hidrats de carboni refinats que causen pujades i baixades.
Els grans sencers naturalment contenen fibra, vitamines i minerals, mentre que els pans refinats no tenen fibres i sovint tenen nutrients sintètics.
Us oferim un curs d’iniciació, amb tast de pans inclosa per a tots els assistents, en el qual aprendrem totes les claus pràctiques per elaborar els pans més saludables amb les millors farines.
Durada
2 hores i mitja, que poden allargar-se lleugerament en funció del ritme dels participants.
Com és el taller
Tots els alumnes participaran en l’elaboració d’un pa que podran coure tranquil·lament a casa, després d’entendre tot el procés i d’haver treballat amb la seva pròpia massa a classe. A l’acabar el taller hi haurà un tast dels diferents pans. El taller inclou tots els ingredients i materials per a l’elaboració dels pans i material didàctic perquè puguis repetir a casa. A més, us endureu a casa un tupper amb massa mare que us oferirà la nostra fornera, un massa mare que porta amb ella des dels inicis de la seva professió.
Nivell necessari
Gràcies a les grans dots de comunicació de la nostra mestra fornera, aquest taller és apte per a tots els públics.
Amb Mònica de Bons Focs