Les hamburgueses no només estan de moda, estan boníssimes. Des de les clàssiques fins a les preparacions amb ingredients més sibarites, una bona hamburguesa casolana convenç gairebé tots.
En aquest curs peculiar treballarem amb nombrosos ingredients, salses i acompanyaments per elaborar diferents tipus d’hamburgueses i descobrir les combinacions amb els sabors més autèntics o els més originals.
Durada
2.5 hores aproximadament.
Com és el taller
Aquest és un curs pràctic on cuinarem entre tots. Inclou tots els ingredients i materials per elaborar les receptes, degustació amb begudes i material didàctic perquè puguis repetir a casa.
Quines receptes farem?
Aprendrem les peculiaritats d’elaboració de diferents tipus d’hamburgueses d’autor. Disposarem de diversos tipus de pans; salses i toppings per obtenir unes autèntiques hamburgueses per a sibarites, tot això cuinat al mateix curs.
- Hamburguesa Tradicional amb ‘chilli/cheese’.
- Hamburguesa mixta amb bolets i pinyons.
- Hamburgueses d’arròs i fesols de Santa Pau amb kalamata i piquillos.
- Hamburgueses de salmó i confitats amb alvocat.
Descompte només aplicable al taller a la data especificada.