I si et diguessin que viatjarem pel món a través de les seves galetes? La bomba! No?
Després del pa, ens atreviríem a dir que les galetes són un dels aliments més omnipresents. I és que a totes les cultures hi ha galetes!
Cookie, biscotti, linzer, alfajor, galeta Lebkuchen i galetes daneses de mantega. Gaudirem amb 6 espectaculars elaboracions durant les que Alba, la nostra mestra pastissera, ens ensenyarà tots els trucs, tips i consells… perquè el resultat sigui un rotund èxit!
Durada
2 hores i mitja, que es poden allargar lleugerament en funció del ritme dels participants.
Com és el curs
Aquest és un curs teorico-pràctic en què cuinarem entre tots. Inclou tots els ingredients i materials per elaborar les receptes, degustació amb beguda i material didàctic perquè puguis repetir a casa.
Què inclou
- Tots els ingredients i el material necessari.
- Delantal per fer servir a classe.
- Receptes del curs enviades per email unes hores abans del curs.
- Refrigeris durant tota la classe, inclosa una copa de vi, cervesa o refresc.
Nivell necessari
Gràcies a les grans dots de comunicació de la nostra mestra pastissera, aquest curs és apte per a tots els públics.
Les receptes que prepararem
- Galeta Lebkuchen. Arribada des d’Alemanya, una suau i especiada galeta de gingebre i espècies.
- Xocolata xip cookie, la galeta americana per excel·lència.
- Biscotti. Procedent d’Itàlia, cruixent i aromàtica.
- Alfajores des d’Argentina. Algú es resisteix a aquestes delicioses galetes farcides de dolç de llet?
- Galetes daneses de mantega, una veritable icona!
- Galetes Linzer. Tradicionals d’Àustria, amb forma de sandvitx i farcides de melmelada.
Curs impartit per: Alba Gil, professora i pastissera, especialitzada en pastisseria Americana i amb una excel·lent capacitat d’organització i comunicació.
Descompte només aplicable al taller de la data especificada.