Rafael Antolín, Rafuel, sempre ho ha tingut clar: internet no era el futur, sinó el present, el lloc on calia estar. Ell va ser un dels primers foodies espanyols amb compte a Instagram i avui dia, és un dels influencers gastronòmics més destacats del nostre país i també un dels més actius de la seva edat. Les seves receptes simples i senzilles han aconseguit fidelizar a més de 700K seguidors, molts d’ells joves admiradors.
En aquesta xerrada coneixerem millor a Rafael Antolín, Rafuel, i descobrirem com ha aconseguit i d’on ha tret l’energia per a aconseguir l’èxit passats els 60 anys.
Rafael Antonín, @Rafuel55 (el nom del seu compte a Instagram ve de Rafa, com es diu, fuel, ja que s’ha dedicat laboralment a la venda de fuel en Cepsa i el seu any de naixement, 1955), és un carismàtic foodie de 67 anys, que ha conquistat a més de 700K seguidors amb la seva passió per la gastronomia. S’ha convertit en un dels 10 influencers gastronòmics més destacats del nostre país i un dels més actius de la seva edat, per la seva autenticitat i energia contagiosa. Diàriament, comparteix receptes senzilles i delicioses que tots podem fer a casa, presentades amb un gran ritme i simpatia, la qual cosa fa que molts li adorin.