Curs de 3 sessions: 14, 21 i 28 de novembre amb el Víctor Gonzalo de Masterchef 6
Pensat per a aquelles persones que gaudeixen del “món dolç” i volen aprendre pastisseria amb tècniques professionals i acabats creatius. Es tracta d’un curs intensiu de 9 hores repartides en tres sessions, de 3 hores cadascuna. Elaborarem diferents preparacions totes elles amb matèries de primera qualitat i treballarem les principals tècniques pròpies del millor mestre pastisser.
Farem pastissos, galetes, lioneses, pastissos …! Des de la clàssica Genovesa amb una bona tècnica fins al Red Velvet, sense oblidar-nos de la Sacher, el Cheesecake, el Carrot cake, ingredients més nous al món “pastry” com el té matcha, una versió actualitzada de la suggerent Tatin o unes galetes americanes que no et deixaran indiferent!
Coneixerem les diferències entre els diferents tipus de masses, prepararem diferents cremes i farcits, mousses, ganaches, frostings …
I l’últim, però no menys important, a la fi de cada classe us podreu emportar a casa les elaboracions realitzades.
Durada
9 hores aproximadament, distribuïdes en 3 sessions de 2.5-3 hores.
Com són les classes
Aquest és un curs teòric-pràctic en el qual cuinarem entre tots. Inclou tots els ingredients i materials per a l’elaboració de les receptes, degustació amb beguda i material didàctic perquè puguis repetir a casa. Cuinem en quantitats suficients per a tothom.
Receptes que prepararem *:
1a sessió
- Cheesecake
- Genovesa amb crema pastissera i crema cremada
- Galetes de xocolata i cacauets
2a sessió
- Pastís Sacher
- Lioneses de nata
- Pastís tatin
3a sessió
- Xarxa Velvet amb frosting
- Trufes de xocolata i te matcha
- Carrot cake amb ganache de taronja
* Les receptes van canviant en funció de la temporada i sessió.