Carregant Esdeveniments
CUINA

Curs intensiu de pastisseria

14 de novembre de 2022 a 28 de novembre de 2022 (19:00 a 21:30)
Villarroel, 123 · Barcelona
145€
-15%
Activitat oferta per
<< Tornar

Curs de 3 sessions: 14, 21 i 28 de novembre amb el Víctor Gonzalo de Masterchef 6

Pensat per a aquelles persones que gaudeixen del “món dolç” i volen aprendre pastisseria amb tècniques professionals i acabats creatius. Es tracta d’un curs intensiu de 9 hores repartides en tres sessions, de 3 hores cadascuna. Elaborarem diferents preparacions totes elles amb matèries de primera qualitat i treballarem les principals tècniques pròpies del millor mestre pastisser.

Farem pastissos, galetes, lioneses, pastissos …! Des de la clàssica Genovesa amb una bona tècnica fins al Red Velvet, sense oblidar-nos de la Sacher, el Cheesecake, el Carrot cake, ingredients més nous al món “pastry” com el té matcha, una versió actualitzada de la suggerent Tatin o unes galetes americanes que no et deixaran indiferent!

Coneixerem les diferències entre els diferents tipus de masses, prepararem diferents cremes i farcits, mousses, ganaches, frostings …

I l’últim, però no menys important, a la fi de cada classe us podreu emportar a casa les elaboracions realitzades.

Durada

9 hores aproximadament, distribuïdes en 3 sessions de 2.5-3 hores.

Com són les classes

Aquest és un curs teòric-pràctic en el qual cuinarem entre tots. Inclou tots els ingredients i materials per a l’elaboració de les receptes, degustació amb beguda i material didàctic perquè puguis repetir a casa. Cuinem en quantitats suficients per a tothom.

Receptes que prepararem *:

1a sessió

  • Cheesecake
  • Genovesa amb crema pastissera i crema cremada
  • Galetes de xocolata i cacauets

2a sessió

  • Pastís Sacher
  • Lioneses de nata
  • Pastís tatin

3a sessió

  • Xarxa Velvet amb frosting
  • Trufes de xocolata i te matcha
  • Carrot cake amb ganache de taronja

* Les receptes van canviant en funció de la temporada i sessió.

<< Tornar
Go to Top