Aprèn d’una vegada per totes a dominar la cuina del dia a dia: dedicarem una sessió per a cada ingredient bàsic amb tècniques, trucs i molta pràctica.
En aquest curs de 5 sessions aprendrem coneixements i tècniques de cuina per treballar amb peix, llegums i hortalisses, carns i ous; i una cinquena sessió dedicada a salses i sofregits. En total seran 5 sessions monogràfiques.
Parlarem dels diferents tipus de carns, peix, llegums…, valors nutricionals de cadascun dels ingredients, com reconéixer i comprar bon producte, tècniques de tall i cocció, etc. El curs es compon d’una part més teòrica i d’una part pràctica on cuinarem entre tots 3 receptes per sessió dels tipus d’ingredient amb el qual estem treballant.
Gràcies als grans dots divulgatius de la nostra cuinera experta podrem aprendre i interioritzar molts coneixements i pràctiques de manera intensiva.
Durada i dates del curs
El curs es realitzarà els dimecres 14, 21 i 28 de febrer, i els dimecres 6 i 13 de març.
L’horari serà d’11:30h a 14:00, amb una durada total de 15 hores aproximadament. Està distribuït en sessions de 3 hores, que inclouen el dinar o el sopar (en funció de l’edició).
Curs impartit en castellà per: Àngels Puntas, Manel Guirado i Mayela Armas.
Descompte només aplicable al taller en les dates especificades.