Saps que el curri no és patrimoni exclusiu de l’Índia? També hi ha curris deliciosos a Tailàndia o Japó. En aquest taller els cuinarem i en coneixerem la història
La paraula curri, d’origen anglès, vol dir barreja d’espècies i engloba aquells plats especiats que es cuinaven a les colònies britàniques i altres països asiàtics. Per aquesta raó els curris thai i indi no hi tenen res a veure, per exemple. De fet, entre els curris d’un mateix país també hi ha moltes diferències.
En aquest curs ens endinsarem en aquest concepte i explicarem les barreges principals d’espècies que el conformen, els seus usos preparant una recepta de Tailàndia, Índia i Japó.
Durada
2.5-3 hores aproximadament.
Com és el curs
Aquest és un curs pràctic on cuinarem entre tots. Inclou tots els ingredients i materials per elaborar les receptes, degustació amb beguda i material didàctic perquè puguis repetir a casa. Cuinem en quantitats suficients per a tothom.
Receptes que prepararem
Les receptes van canviant segons la temporada i la sessió. Perquè et facis una idea, la darrera vegada cuinem:
- Kare raisu-curri japonès
- Vindaloo de Xai (índia)
- Curri thai de corvina
- Curri vermell