Amb llegums, hortalisses, ingredients saludables i a “tope” de nutrients.
Saludable, energètica, atractiva i plena de sabor!
Treu partit a tots els nutrients i proteïnes dels vegetals i llegums.
Un curs per aprendre habilitats i receptes vegetarianes que aportin varietat a la nostra alimentació, prescindint de carns i peixos i recorrent a ingredients, salses i espècies amb les que millorar els nostres plats i digestió.
Durada
2.5 hores aproximadament.
Com és el curs
Aquest és un curs teorico-pràctic on cuinarem entre tots. Inclou tots els ingredients i materials per a l’elaboració de les receptes, begudes i material didàctic perquè puguis repetir a casa. Cuinem en quantitats suficients per a tots. Curs apte per a vegans, intolerants a lactosa i a l’ou, així com adaptable a celíacs (avisa’ns si és el teu cas).
Quines receptes farem?
- Burguers de llegums i confitura de ceba al porto
- Tartar de remolatxa i adobats, emulsió de miso amb cúrcuma i pols de tomàquet
- Gyozas de “rostit” d’Heura amb Yondu i bolets
- Fals risotto especiat de quinoa amb coco i mango
* Les receptes van canviant en funció de la temporada i sessió.
Descompte només aplicable al taller en la data especificada.