La cuina hindú és una de les més saboroses del món i sorgeix com a resultat de la diversitat de cultures que l’han enriquit al llarg del temps. La majoria dels sabors de l’Índia estan íntimament relacionats per l’ús significatiu d’espècies, una gran varietat de verdures, llegums i arròs basmati.
En aquest curs prepararem especialitats tradicionals, com un bon curri o un Mumbai aloo, entre d’altres, que ens introduiran a la cuina Índia casolana.
Coneixeràs quina és la barreja d’espècies base per fer un bon curri i com tractar-les.
Durada
2.5 hores aproximadament.
Com és el curs
Aquest és un curs pràctic on cuinarem entre tots. Inclou tots els ingredients i materials per elaborar les receptes, degustació amb begudes i material didàctic perquè puguis repetir a casa.
Receptes que cuinarem
- Amanida Kachumber amb poppadums
- Curri de pollastre
- Mumbai aloo
- Arròs a la llimona amb fulles de curri i llavors de mostassa
- Crema de mango amb un toc de cardamom
(les receptes poden anar canviant en funció de la temporada o disponibilitat de productes al mercat)