Aprèn tècniques de cuina i nous sabors amb un complet menú de cuina per a cada dia.
Un curs per als que volen millorar les seves habilitats a la cuina, adequat per a nivell principiant, en què, a través d’un menú complet de quatre plats, descobrirem com treure tot el partit a la cuina mediterrània i preparar plats més bons i variats pel dia a dia.
Durada
3 hores aproximadament.
Com és el taller
Aquest és un curs teorico-pràctic en què cuinarem entre tots. Inclou tots els ingredients i materials per elaborar les receptes, degustació amb begudes i material didàctic perquè puguis repetir a casa. Cuinem en quantitats suficients per a tothom.
Quines receptes farem?
Les receptes varien a cadascuna de les edicions. A la darrera convocatòria d’aquest taller de cuina vam fer:
- Arros melós de bolets i confit d’ànec
- Crema tèbia de porros amb topping de poma àcida, anxova i caviaroli d’aove
- Rustit de pollastre de corral amb pinyons, orellanes i picada de carquinyolis, avellanes i xocolata
- Panacotta de xocolata, amb cruixent de caramel i garapinyades
El descompte només s’aplica al taller en la data especificada.