En aquest curs aprendrem receptes que poden elaborar-se en poc temps, perfectes per portar a carmanyola a la feina, “tips”, trucs … Són receptes dissenyades perquè deixis enrere la monotonia, et centris en tot tipus de nutrients i variïs de la típica “amanida de pasta o / i llegum”. Receptes que funcionen molt bé com a plat únic pensades per a la teva jornada laboral.
Aquest curs té regal! En aquest taller t’obsequiem amb una ampolla de Yondu Vegetable Umami Condiment de 150 ml. D’allò més healthy!
Durada
2 hores i mitja aproximadament.
Tuppers preparats per a tota la setmana
A més d’aprendre trucs i receptes sobre com cuinar plats saborosos en menys temps, et podràs portar els 4 tuppers que cuinarem.
Cuinarem quantitats suficients perquè et portis una ració completa de cada plat, que pots conservar i tenir a punt per a la resta de la setmana. Rendible i ràpid. No has de portar res.
Les receptes que preparem són:
- Crema de pastanaga i carabassa rostida amb llet de coco i toppings
- Tabulé amb hortalisses , fruita seca i cigrons
- Arròs thai amb pollastre tikka Massala
- Tagliatelle amb gambes i salsa de piquillos
Curs impartit per Àngels Puntas