La cuina d’avantguarda busca sorprendre i implica conèixer les últimes tècniques de cuina per aconseguir textures, aires, deconstruccions, emulsions … sempre creant plats amb productes de primera qualitat i estèticament atractius.
Revoluciona la cuina per oferir una visió actual i moderna que transforma el plaer de cuinar i menjar, en un repte permanent per a tots els sentits.
Si sempre esteu tractant d’oferir el millor als vostres comensals, sou cuinetes “pro” o esteu en la recerca de plats més elaborats aquest és el vostre curs!
Durada
2.5-3 hores aproximadament.
Com és el curs
Aquest és un curs pràcticen el qual cuinarem entre tots. Inclou tots els ingredients i materials per a l’elaboració de les receptes, degustació amb vi i refrescos i material didàctic perquè puguis repetir a casa.
Receptes que prepararem *:
- Crema de carbassa rostida amb Garam masala, shimeji fumades a moment, rovell d’ou curat i encapsulat de sèsam.
- Bombons de Botifarra de perol en airbag amb chutney de piquillos i coral
- Tàrtar de carrabiner, vinagreta del seu cap, cruixent de les seves potes amb gingebre i aire cítric.
* Les receptes estan subjectes al producte de mercat i és possible que ens veiem obligats a realitzar alguna variació en funció de la temporada i sessió.