Com canvia la pasta quan la fem a casa!
De la mà de la nostra xef #madeintoscana gaudiràs d’un dels valors de la dieta mediterrània creant la teva pròpia pasta fresca artesanal. Et proposem un curs on iniciar-te en l’elaboració de pasta fresca a l’estil tradicional italià amb productes senzills, frescos i de qualitat. Fes la teva pasta a mà ia màquina, sense conservants, ni colorants i Combina amb saboroses receptes.
Durada
3 hores aproximadament.
Com és el curs
Aquest és un curs pràctic en el qual cuinarem entre tots, aprenent les tècniques de preparació de pasta a mà i a màquina. Inclou tots els ingredients i materials per a l’elaboració de les receptes, degustació amb begudes i material didàctic perquè puguis repetir a casa. Cuinem en quantitats suficients perquè tots puguem menjar bé. Aquest curs és apte per a persones vegetarianes! Si és el teu cas, envia’ns un mail i avisa’ns quan reservis la teva plaça perquè ho tinguem en compte i la xef farà també la versió vegetariana.
Receptes que prepararem
Les receptes van canviant en funció de la temporada i sessió. A l’última edició vam preparar:
- Lasagna de pesto a la genovesa amb scamorza fumada (un clàssic en salsa vegetariana).
- Tagliatelle amb espàrrecs, escuma de formatge de cabra i cruixent de cansalada (amb opció vegetariana sense cansalada).
- Pici amb salsa d’albergínies i ricotta.
El descompte només s’aplica al taller en la data especificada.