Un curs per a cuiners sofisticats que volen apreciar els sabors essencials de la millor matèria primera.
La carn i el peix són dos productes bàsics i abundants a la nostra gastronomia. Tot i això, hi ha una manera de preparar-los poc freqüent: crus.
Països com Perú, Japó o Italia ens demostren que menjar carn i peix crus no només és una opció saludable sinó que a més és una forma sofisticada d’apreciar el producte de la forma més directa.
En aquest curs prepararem diversos cebiches i tàrtars, parlarem d’aspectes culturals, tècniques i productes essencials per a la seva preparació i aquells elements a tenir en compte per manipular el producte de la manera més adient.
El curs inclou:
- 42 minuts de vídeo HD
- 3 receptes
- Material complementari
- Certificat del curs
Les receptes són:
- Cebiche de peix, llet de tigre, cancha i moniato
- Steak tartar, mantega d’anxova feta a mà i coral de mostassa
- Tàrtar de salmó, emulsió d’alvocat i hortalisses confitades amb vinagre
Curs impartit en castellà per: Àngels Puntas