Un curs pensat per atendre les peticions de molts dels més de 4000 alumnes que ja han passat pel nostre demanat curs d’Arrossos Gourmet.
Parlarem sobre la cultura de l’arròs, nexe d´unió entre cultures, així com de les diferents varietats, tècniques de cocció, consells i trucs… temes que ens ocuparan la jornada arrossera. Proposem practicar tres receptes molt diferents entre si. Totes elles pensades per delectar els paladars més exigents. Perquè puguis sorprendre els teus comensals!
Encara que podrieu venir al curs i seguir les receptes sense massa dificultat, recomanem passar primer pel curs d’Arrossos Gourmet (considerat I part) on parlem de varietats, tècniques de cocció, trucs… per després seguir aprenent i gaudint passant pel nostre curs d’Arrossos (Edició Premium).
Durada
2.5-3 hores aproximadament.
Com és el taller
Aquest és un curs pràctic on cuinarem entre tots. A més, el curs comença amb una breu introducció a les varietats d’arròs, qualitats, l’elecció de gra més apropiada per a cada elaboració i altres trucs. Inclou tots els ingredients i materials per elaborar les receptes, degustació amb vi i refrescos i material didàctic perquè puguis repetir a casa. Cuinem en quantitats suficients perquè tots puguem menjar bé. El taller inclou el dinar.
Receptes que prepararem
- Arròs caldós de Llamàntol (un clàssic que mai falla)
- Arròs sec d’ibèrics i emulsió de salvitxada
- Arròs melós amb carxofes confitades, algues, oli verd i maionesa de codium
Descompte només aplicable al taller a la data especificada.