En els últims anys, l’interès por la fermentació no ha deixat de créixer, tant a la cuina com en la ciència. Els aliments fermentats son rics en probiòtics (bactèries digestives vives) i en els últims 20 anys la ciència ha demostrat que gaudir d’una bona microbiota ens ajuda a recuperar la salut de forma natural.
En aquest taller teòrico-pràctic, descobrirem aliments fermentats com el kombucha, rejuvelac, miso, tempeh, xucrut, quefir, iogurt… plens d’organismes probiòtics que ens ajuden a restaurar la biodiversitat del nostre intestí i a millorar així la digestió i la funcionalitat del nostre sistema immunitari. Fins i tot hi ha evidències de que podem millorar la nostra salut mental amb ells. Farem un TAST. En aquest taller et recomanem que portis pots o envasos per reciclar.
Idioma: Català.
Bordas Gavà és el garden més gran de Catalunya, amb un jardí de 5 hectàrees! Un espai tranquil per passejar, relaxar-se i escollir plantes i flors o qualsevol altre element per al jardí.