Una tendència gastronòmica que aporta un alt valor als teus plats. L’alta cuina busca sorprendre i implica conèixer les darreres tècniques de cuina per aconseguir textures, aires, desconstruccions, emulsions… sempre creant plats amb productes de primera qualitat i estèticament atractius.
Revoluciona la cuina per oferir una visió actual i moderna que transforma el plaer de cuinar i menjar, en un repte permanent per a tots els sentits.
Si sempre esteu intentant oferir el millor als vostres comensals, sou cuinetes “pro” o esteu a la recerca de plats més elaborats aquest és el vostre curs!
Durada
2.5- 3 hores aproximadament.
Com és el curs
Aquest és un curs pràctic on cuinarem entre tots. Inclou tots els ingredients i materials per elaborar les receptes, degustació amb begudes i material didàctic perquè puguis repetir a casa.
Receptes que prepararem:
- Bisqué de marisc i encapsulat de ciboulette
- Gyozas de bolets i ànec amb llit velouté de ceba confitada amb porto i foie
- Maduixes en textures amb esferificació de iogurt i aire cava
*Les receptes estan subjectes al producte de mercat i és possible que ens vegem obligats a fer alguna variació en funció de la temporada i sessió.