Compartir a:
Aquests aliments tenen més sal del que penses
La majoria de les persones consumeixen massa sal, de 9 a 12 grams al dia de mitjana, és a dir, dues vegades la ingesta màxima recomanada per l’Organització Mundial de la Salut (OMS). Per als adults, l’OMS recomana consumir menys de 5 grams, una quantitat una mica més petita que una cullereta de sal al dia.
El benefici principal de reduir la ingesta de sal és la millora de la salut, ja que s’aconsegueix una disminució de la hipertensió arterial, un equilibri millor de la pressió osmòtica en l’àmbit renal i una retenció de líquids més baixa. La meitat de les persones amb hipertensió tenen una pressió arterial alta, que es veu afectada pel consum de sodi i, per tant, són sensibles a la sal. A més, el risc de sensibilitat a la sal augmenta amb l’edat.
Aquest contingut és exclusiu per als membres de CLUB65
Oferim activitats, experiències i continguts interessants per a persones inquietes com tu, amb energia, projectes i propòsits, amb ganes de gaudir, d’aprendre i de compartir.
Aquests aliments tenen més sal del que penses
La majoria de les persones consumeixen massa sal, de 9 a 12 grams al dia de mitjana, és a dir, dues vegades la ingesta màxima recomanada per l’Organització Mundial de la Salut (OMS). Per als adults, l’OMS recomana consumir menys de 5 grams, una quantitat una mica més petita que una cullereta de sal al dia.
El benefici principal de reduir la ingesta de sal és la millora de la salut, ja que s’aconsegueix una disminució de la hipertensió arterial, un equilibri millor de la pressió osmòtica en l’àmbit renal i una retenció de líquids més baixa. La meitat de les persones amb hipertensió tenen una pressió arterial alta, que es veu afectada pel consum de sodi i, per tant, són sensibles a la sal. A més, el risc de sensibilitat a la sal augmenta amb l’edat.
Aquest contingut és exclusiu per als membres de CLUB65
Oferim activitats, experiències i continguts interessants per a persones inquietes com tu, amb energia, projectes i propòsits, amb ganes de gaudir, d’aprendre i de compartir.