Compartir a:
Així és el nou pa després de l’entrada en vigor de la nova norma de qualitat
El mes d’abril ha entrat en vigor la mesura sobre el contingut de sal en el pa, recollida en la nova normativa de qualitat que es va aprovar en 2019. La norma redueix la quantitat de sal en aquest aliment bàsic en benefici de la salut dels consumidors. El Govern va atorgar als fabricants un període d’adaptació que finalitzava l’1 d’abril, però es va acabar estenent fins al divendres dia 8.
Aquest contingut és exclusiu per als membres de CLUB65
Oferim activitats, experiències i continguts interessants per a persones inquietes com tu, amb energia, projectes i propòsits, amb ganes de gaudir, d’aprendre i de compartir.
Així és el nou pa després de l’entrada en vigor de la nova norma de qualitat
El mes d’abril ha entrat en vigor la mesura sobre el contingut de sal en el pa, recollida en la nova normativa de qualitat que es va aprovar en 2019. La norma redueix la quantitat de sal en aquest aliment bàsic en benefici de la salut dels consumidors. El Govern va atorgar als fabricants un període d’adaptació que finalitzava l’1 d’abril, però es va acabar estenent fins al divendres dia 8.
Aquest contingut és exclusiu per als membres de CLUB65
Oferim activitats, experiències i continguts interessants per a persones inquietes com tu, amb energia, projectes i propòsits, amb ganes de gaudir, d’aprendre i de compartir.