Dóna-li un original toc japo a les teves tapes i aperitius. Al Japó, com aquí, no es concep prendre unes copes sense acompanyar-les amb una mica de menjar. Si nosaltres tenim els bars de tapes, ells tenen l’Izakaya, tavernes traïcionals on prendre un sake o una cervesa, sol o acompanyat, en dia festiu o sortint de la feina… Els platerets servits són generalment senzills però de producte impecable i molt saborosos.
En aquest curs convertirem La Patent en un Izakaya per preparar alguns platets tradicionals que us serviran per completar els vostres sopars, festes i aperitius.
Amb Manel Guirado.
Durada
3 hores aproximadament
Com és el curs
Aquest és un curs pràctic on cuinarem entre tots. Inclou tots els ingredients i materials per elaborar les receptes, degustació amb begudes i material didàctic perquè puguis repetir a casa. Més informació sobre com són els tallers.
Receptes que prepararem
(les receptes poden variar lleugerament segons temporada i mercat)
- Hiyayakko (tofu suau amanit amb soja i katsuobushi)
- Albergínies fregides amb salsa picant
- Verat marinat amb verdures
- Gioses
- Kara-age de pollastre