Carregant Esdeveniments
CUINA

Pastissos que mai fallen: Carrot cake, Tarta sacher i Tarte tatin

18 de setembre 19:00 a 21:30
Villarroel, 123 · Barcelona
55 €
-15%
Activitat oferta per
<< Tornar

Receptes pròpies del millor mestre pastisser. Aprendràs a preparar una deliciosa Carrot Cake, icona de les receptes de rebosteria americana, l’exclusiva Tarta Sacher alemanya amb un ingredient protagonista “la xocolata” i no podia faltar la famosa Tarte Tatin, una especialitat francesa que farem amb la millor vainilla del mercat i que us deixarà “out”.

I l’última, però no menys important, al final de cada classe gaudirem de les elaboracions realitzades.

Durada

2 hores i mitja, que es poden allargar lleugerament en funció del ritme dels participants.

Com és el curs

En aquest curs farem elaboracions que mai no fallen. 3 propostes realitzades amb matèries de primera qualitat i en què treballarem diferents tècniques pròpies del millor mestre pastisser.

Receptes que prepararem

  • Carrot cake i frosting, un imprescindible dels nostres receptaris
  • Pastís Sacher, super esponjosa amb la xocolata com a protagonista.
  • Tarta Tatin, la versió millorada de la nostra pastissera

Nivell necessari: Gràcies als grans dots de comunicació de la nostra mestra fornera, aquest curs és apte per a tots els públics.

Grandària de la classe: Màxim 15 alumnes, alguns elements poden requerir treballar en parelles o grups, no et preocupis si ha vingut sol/a, és una excel·lent manera de conèixer gent nova i divertir-se!

Què inclou el curs

Tots els ingredients i material necessari.

Davantal per utilitzar a classe.

Receptes del curs enviades per correu electrònic hores abans del curs.

Refrigeris durant tota la classe, inclosa una copa de vi, cervesa o refresc.

Curs impartit per: Alba Gil, professora i pastissera especialitzada en pastisseria Americana, amb una capacitat d’organització i comunicació excel·lent.

<< Tornar
Go to Top