Receptes pròpies del millor mestre pastisser. Aprendràs a preparar una deliciosa Carrot Cake, icona de les receptes de rebosteria americana, l’exclusiva Tarta Sacher alemanya amb un ingredient protagonista “la xocolata” i no podia faltar la famosa Tarte Tatin, una especialitat francesa que farem amb la millor vainilla del mercat i que us deixarà “out”.
I l’última, però no menys important, al final de cada classe gaudirem de les elaboracions realitzades.
Durada
2 hores i mitja, que es poden allargar lleugerament en funció del ritme dels participants.
Com és el curs
En aquest curs farem elaboracions que mai no fallen. 3 propostes realitzades amb matèries de primera qualitat i en què treballarem diferents tècniques pròpies del millor mestre pastisser.
Receptes que prepararem
- Carrot cake i frosting, un imprescindible dels nostres receptaris
- Pastís Sacher, super esponjosa amb la xocolata com a protagonista.
- Tarta Tatin, la versió millorada de la nostra pastissera
Nivell necessari: Gràcies als grans dots de comunicació de la nostra mestra fornera, aquest curs és apte per a tots els públics.
Grandària de la classe: Màxim 15 alumnes, alguns elements poden requerir treballar en parelles o grups, no et preocupis si ha vingut sol/a, és una excel·lent manera de conèixer gent nova i divertir-se!
Què inclou el curs
Tots els ingredients i material necessari.
Davantal per utilitzar a classe.
Receptes del curs enviades per correu electrònic hores abans del curs.
Refrigeris durant tota la classe, inclosa una copa de vi, cervesa o refresc.
Curs impartit per: Alba Gil, professora i pastissera especialitzada en pastisseria Americana, amb una capacitat d’organització i comunicació excel·lent.