Cuina creativa i Healthy… per combatre la calor!
En èpoques de calor el cos agraeix els menjars lleugers i refrescants. L’aportació de líquids i la cura de la pell són valors importants i fonamentals a l’hora d’elaborar els plats estivals.
Els Gaspatxos, les sopes fredes, els batuts i els sorbets, donat el seu elevat contingut d’aigua i nutrients essencials per al nostre organisme, satisfaran la nostra gana i set de manera apetitosa i contribuiran a mantenir la nostra pell ben nodrida i hidratada.
En definitiva, no es tracta de menjar menys a l’estiu però sí de seguir una dieta healthy, ja que la quantitat de calories que precisem és menor i la hidratació major. Al cap i a la fi, es tracta d’obeir al propi cos!
Elaborarem receptes fresques, divertides i CREATIVES, versionant i incorporant nous ingredients, sempre amb un toc modern i actualitzat i amb opcions veganes. I per a acabar, res millor que un ric i refrescant smoothie amb sorpresa.
Durada
2,5 hores aproximadament.
Com és el curs
Aquest és un curs pràctic on cuinarem entre tots. Inclou tots els ingredients i materials per a l’elaboració de les receptes, degustació amb begudes i material didàctic perquè puguis repetir a casa. Encara que les receptes estan pensades per a tot tipus de públic, la nostra xef proporcionarà diferents opcions si la teva alimentació és vegetariana o vegana. Cuinem en quantitats suficients per a tots.
Receptes que prepararem
- Gaspatxo de tomàquet i remolatxa amb gelée del seu liquat i lascas de parmesà (amb opció vegana)
- Gaspatxo verd d’alvocat amb gambes, xips d’all i perles de wasabi (amb opció vegana)
- “Torrades” de salmorejo amb sal de pernil i esferificaciones de aove (amb opció vegana)
- Smoothie de fruits vermells i yoghourt amb petazetas i aire de llima (amb opció vegana)
* Les receptes van canviant en funció de la temporada i sessió.
Curs impartit per: Àngels Puntas.
Descompte només aplicable al taller en la data especificada.