Carregant Esdeveniments
CUINA

WORKSHOP Curs intensiu avançat de cuina de mercat

7 de juny de 2023 a 5 de juliol de 2023 (19:00 a 21:30)
Villarroel, 123 · Barcelona
250 €
-15%
Activitat oferta per
<< Tornar

Cuina per a cada dia amb ingredients i tècniques per als que ja gaudeixen entre fogons

En aquest curs de 5 sessions aprendrem coneixements i tècniques de cuina per treballar amb Carns, Peixos, Arrossos, Hortalisses, Talls principals a la cuina (incloent el filetejat del peix), Brous i fons, en 5 sessions monogràfiques.

Cada curs es compon d’una part més teòrica on parlem del tema corresponent i aprenem qüestions com distingir quin tipus de tall encaixa amb cada recepta, com fer receptes més saboroses amb brous casolans, com treballar els talls del peix, quines són les diferents varietats i tècniques de cocció de l’arròs… i moltes altres. Després, cuinem entre tots 3 receptes per sessió segons el tema que correspongui.

Les receptes s’adapten a la temporada i mercat però, per posar-vos un exemple de les receptes que vam cuinar en l’última edició de peixos avançats, aquestes van ser Salmó cuinat a baixa temperatura amb hortalisses adobades, maionesa de llima i aire de gingebre, un Tataki de tonyina amb “spirelli” d’hortalisses i Calamar amb verdures tornejadas i demiglacé del seu suc.

El dia que van tocar les carns vam el·laborar un Magret d’ànec amb salsa de guarapo, cebes confitades i cruixent de plàtan mascle, “Cap i pota” i Rellom ibèric a la sal en salsa de foie i demiglacé de fons fosc i patates cruixents en reixeta.

Durada i dates del curs

El curs es realitzarà els dimecres 7 de juny + 14-21-28 de juny + 5 de juliol.

L’horari serà de 19h a 21:30h, amb una durada total de 12 hores i mitja aproximadament, distribuïdes en 5 sessions de 2 hores i mitja.

Curs impartit per: Àngels Puntas i Mayela Armas.

Descompte només aplicable al taller en les dates especificades (7 de juny + 14-21-28 de juny + 5 de juliol).

<< Tornar
Go to Top