Carregant Esdeveniments
CUINA

Postres i dolços vegans 

24 d'octubre de 2022 19:00 a 21:30
Villarroel, 123 · Barcelona
55€
-15%
Activitat oferta per
<< Tornar

En aquest curs elaborarem postres alternatives, sorprenents, saludables, lliures de sucres, de farines refinades i gens complexes… Originals, saborosos i aptes per a tothom. Les receptes són aptes per a vegans, celíacs i diabètics.

Amb Marta Toledo

Durada

2 hores i mitja aproximadament.

Com és el curs

Aquest és un curs teorico-pràctic en què cuinarem entre tots. Inclou tots els ingredients i el receptari per a l’elaboració de les receptes, degustació amb begudes i material didàctic perquè puguis repetir a casa. Cuinem en quantitats suficients per a tothom.

Receptes que prepararem*

  • Barreta individual de cacauet & caramel
  • Pastís raw de fruits vermells & cacau
  • Pannacotta de coco, compota casolana i topping de granola
  • La nostra versió del tiramisú

*Les receptes estan subjectes al producte de temporada i és possible que fem alguna variació en funció de la temporada i sessió.

<< Tornar
Go to Top