La cuina tradicional catalana es fonamenta en els pocs recursos, la cocció lenta, la influència d’altres cultures … I la constant evolució. Anem a donar-li una volta més per actualitzar la forma de gaudir dels plats tradicionals catalans!
Durada
2,5 hores aproximadament.
Com és el taller
Aquest és un taller pràctic en què cuinarem entre tots. Inclou tots els ingredients i materials per a l’elaboració de les receptes, degustació amb begudes i material didàctic perquè puguis repetir a casa. El curs inclou el menjar.
Les receptes que prepararem
Les receptes van canviant segons temporada i sessió. Perquè et facis una idea, l’última vegada vam cuinar:
- Crema de calçots amb ou poché i llàgrimes de romesco.
- Brandada de bacallà amb salsa de piquillos, xips d’all i caviaroli de mel.
- Arròs melós de bolets amb ànec i aire de ceps.
- Torradetes de Santa Teresa amb Chantilly de iogurt.
El descompte només s’aplica al taller en la data especificada.