La cuina de tota la vida, renovada.
Hi ha un tipus de cuina que ens agrada a tots i no ens aburreix: les receptes de l’àvia! Sens dubte la millor cuina és la de la nostra àvia i a La Patente volen transmetre tota aquesta saviesa culinària i donar-li una volta, modernitzant lleugerament les més estimades receptes cassolanes. En aquest curs farem receptes tradicionals amb tocs moderns, més sanes, però amb tot el seu fonament.
Durada
2,5h aproximadament.
Com és el curs
Aquest és un curs pràctic on cuinarem entre tots. Inclou tots els ingredients i materials per a l’elaboració de les receptes, degustació amb vi i refrescs i material didàctic perquè puguis repetir a casa. Cuinarem quantitats suficients de menjar perquè tots puguem dinar bé i gaudir d’una autèntica experiència gastronòmica. Inclou el dinar.
Receptes que prepararem
Les receptes poden variar segons la temporada i la sessió. A la darrera edició vam elaborar:
- Estofat de pollaste amb patates i carxofes (amb el seu “xup-xup” de sofregit i picada)
- Cassola de mandonguilles cassolanes amb sípia (un clàssic del receptari mar i muntanya)
- Ragout de llenties amb pernil i hortalisses (les llenties de tota la vida amb “fonament”)
- Llet fregida amb un toc d’autor (el seu sabor et transportarà a la cuina tradicional més pura)
El descompte només s’aplica al taller en la data especificada.